Write press release announcing company ratingsработы

256,892 write press release announcing company ratings работ(-а,-ы) найдено, цены указаны в USD

...the cocktail. As I see it. But you can offer your options: -For example, on a white background all blue paints. (attachment) - On the front side above the logo of the company. Product name "Mixture for the preparation of oxygen cocktail" and the type of "Vitamin" -The text is arranged as you like, the main thing is readable, concise and stylish

...construction company named "VYSOKIY ZAMOK" (translated from Russian to English "HIGHT CASTLE") which offers turnkey construction of commercial real estate should to be develope. The company has operated in the construction market of Belarus and Europe for 18 years. The logo should be modern, associate with the construction, reliability of the company, i...

CPA Контент PR Реклама Администрирование...

AF Company Завершено left

pack for new cosmetic product, hialuronic essence

Company logo Завершено left

create logo for new company from an other logo. Create a business card template and 2 business cards Создать логотип новой компании из имеющегося логотипа (вставить имя компании, изменить цвета и возможно незначительные элемены) Создать образец для визитных карточек и 2 визитки

A company company which works on international market is looking for partners to cooperate with on local markets. Now we are looking for people from Germany, England, Scotland, Panama, Seyshelles, Hong Kong, United Arab Emirates, Russia, Malta, Cyprus The mission for this person will be searching for clients, also help in company formation and paper

Местный

Программное обеспечение для работы экспедиторов в небольшой транспортной компании. Взамодействие с 1С, программанми GPS. Вход и работа удаленно через сайт. Возможно расмотрение настройки готовых решений. Использование в России

ETS Company Ltd. приглашает Ruby on Rail разработчиков 2000 до 4000 USD Основные требования: Ruby on Rail разработчик senior level 5+ лет опыта полная занятость от 2-х лет опыта на позиции RoR Developer знание английского обязательно, русского Возраст от 22+ оклад от 2000 до 4000 USD Рабочее время с 8 до 17 по Гринвичу Мы заключаем с

У меня есть постоянная работа, имеющая отношение к нашему предыдущему проекту 'TV spot for the company'

Ongoing work for Logo for company Завершено left

У меня есть текущая работа, связанная с нашим предыдущим проектом 'Logo for company'

У меня есть текущая работа, связанная с нашим предыдущим проектом 'Logo for National railway Company of Azrbeijan'

У меня есть текущая работа, связанная с нашим предыдущим проектом 'Design logo for IT company'

У меня есть текущая работа, связанная с нашим предыдущим проектом 'Design logo for fish export company'

... The easiest option menu of the restaurant for Order. That is, we go, we see a list of: Category 1 1 dish + Price dish 2+ price Category 2 1 dish + Price etc. press the desired and thereby add them to the cart, one click = one added to cart Then we can remove from the waste basket. And a button to order. To develop the use https://parse

My company is offering services to Russian, Belarus, Lithuania and Ukraine clients. I need help to reach these customers. One of these languages NATIVE SPEAKER needed. Detailed informations on private msg.

micro company taxes Завершено left

bookkeeping , vat, tax return, corporation tax, payroll ,

Наша компания "Azerbaijan Tourism" являеться туристической компанией которая предлагает широкий спектр отдыха - проживание в отелях самых разных категорий, а также горящие путёвки по всему миру. Мы хотели бы что бы в создание нашего логотипа были использованы современные элементы и исторические элементы нашей Азербайджанской Республики (например как археологический заповедник Гобустан...

Срочный Гарантированный

НЕобходимы навыки в программировании в Word press/ Программирование на сайте Срочная работа на 8.06.15

Доработка сайта Завершено left

У меня есть постоянная работа, имеющая отношение к нашему предыдущему проекту 'Unique logo for the company'

Avtostop Press App Завершено left

Здраствуйте. Давайте начнем раработке приложение для журнала. Для аппле и Андроид.